Heeft u een taxi of taxibus nodig die voordelig EN betrouwbaar is EN en u wilt uw fiets of fietsen meenemen?
Tel. 0162-424585 Bel nu! (mobile)


Of stuur een E-mail.

Hierboven ziet u voorbeelden van voordelige airporttransfers (RITprijzen, dus NIET per persoon) bij vooraf besteld taxivervoer van naar bijvoorbeeld airport Schiphol Amsterdam, Brussel Zaventem en omgekeerd. U kunt daarbij tot maximaal 3 fietsen meenemen als ze in een doos zijn ingepakt. Daarbij kunnen nog maximaal 5 reizigers mee. Als bestemming is bijvoorbeeld ook mogelijk: Breda , of elke andere plaats die u wenst. Voor meer prijzen en de voorwaarden zie: tarieven.

Informeer vooraf naar uw tarief, want kostenverhogende zaken als extra adressen, spitstijd, nachtelijke en weekend-uren KUNNEN doorberekend worden. Ofwel profiteert u bijvoorbeeld nog van extra vaste/ regelmatige klanten-korting of speciale voorwaarden.

Wij hebben meermaals het verzoek gekregen of het ook mogelijk was om met de eigen fiets of fietsen naar een gewenste plaats van bestemming gebracht te worden. Gezien het formaat van fietsen, zelfs al zijn ze verpakt in een transport-doos maakt het vervoer ervan vaak lastig in taxi-bussen in verband met de opstelling van de zitbanken. Wij zetten hiervoor een taxi-busje in waarbij de stoelen van de achterste zitrij kunnen omklappen. Hierdoor ontstaat een voldoend lange laadruimte waarin meerde fietsen in de lengte-richting geladen kunnen worden.

Het aantal zitplaatsen op de overige stoelen is daardoor echter beperkt tot maximaal 5 en ook de overgebleven laadruimte voor koffers e.d. is beperkt.