Heeft u een MPV-taxi nodig die voordelig EN betrouwbaar is?
Tel. 0162-424585 Bel nu! (mobile)


Of stuur een E-mail.

Actie bij E-taxi: Schiphol per MPV-taxi vanaf €110,-

TAXI-TARIEVEN
Bestemming / soort taxi:MPV
Schiphol Amsterdam€120  
Brussel Zaventem€120
Rotterdam Airport€90
Eindhoven Airport€90
Antwerpen Airport / C.S.€90
Breda Airport€40
Breda Hazeldonk€40

Hierboven ziet u voorbeelden van voordelige airporttransfers (RITprijzen, dus NIET per persoon) bij vooraf besteld taxivervoer naar bijvoorbeeld airport Schiphol Amsterdam, Brussel Zaventem en omgekeerd. Maar ook is mogelijk: station Breda , of elke andere plaats die u wenst. Voor meer prijzen en de voorwaarden zie: tarieven.

Informeer vooraf naar uw tarief, want kostenverhogende zaken als extra adressen, spitstijd, nachtelijke en weekend-uren KUNNEN doorberekend worden. Ofwel profiteert u bijvoorbeeld nog van extra vaste/ regelmatige klanten-korting of speciale voorwaarden.

Taxi-service.

In een MPV-taxi kunt u comfortabel vervoerd worden met maximaal 4 personen, met grote bagage. Heeft u kleinere bagage (bagageruimte van een taxi bedraagt 500 liter) en/of bent u met minder dan 3 of 4 personen, kies dan voor een taxi. Bij meer personen kies een taxibusje (maximaal 8 personen).

Mocht u in aanmerking komen voor het MPV-tarief maar is deze niet beschikbaar, dan is het mogelijk dat wij voor deze rit voor het MPV-tarief een busje inzetten.

Ook voor voordelig groepsvervoer per taxibus van/naar Oosterhout of Breda kunt u bij ons terecht. Voor zakelijke ritten en Schipholvervoer ofwel airportservice bieden wij u de betere service.

Vanuit of binnen de regio oosterhout en Breda kan ons taxibedrijf u voordelig vervoeren naar alle plaatsen die u wenst.

Wij verrichten uitsluitend prive-vervoer; dus u heeft de taxi altijd voor u zelf en hoeft de taxi nooit te delen met derden.