Heeft u een taxi of taxibus van of naar Rotterdam The Hague Airport nodig die voordelig EN betrouwbaar is?
Tel. 0162-424585 Bel nu! (mobile)


Of stuur een E-mail.

Actie bij E-taxi : Rotterdam Airport vanaf €80,-

TAXI-TARIEVEN
Bestemming / soort taxi:TAXIMPVBUSROLSTOEL
Rotterdam Airport€80  €85  €90  €120

Hierboven ziet u voorbeelden van voordelige airporttransfers (RITprijzen, dus NIET per persoon) bij vooraf besteld taxivervoer van van of naar Rotterdam Airport.

Rotterdam The Hague Airport is 1 van de kleinere airports in Nederland, met meeestal vluchten naar Europese bestemmingen. De luchthaven ligt ten noorden van Rotterdam en is daarom vrij lastig te bereiken met het openbaar vervoer en het parkeren is veelal een kostbare zaak. Een voordelige taxi of taxibus direct vanaf uw huis-adres is dus een ideale oplossing. De overzichtelijkheid en kleine schaal maken deze luchthaven populair bij veel reizigers die geen al te lange reis voor de boeg hebben. Een aanwezigheid op Rotterdam Airport van twee uur voor vertrek is meestal ruim voldoende. Bij het ophalen wacht de chauffeur u op in de aankomsthal of direct voor de deur van arrivals. Afhankelijk van het aantal reizigers en herkomst van de vlucht is de chauffeur aanwezig 20 minuten tot 1 uur na landingstijd. Bij bestellingen ontvangen wij altijd graag het vluchtnummer, zodat wij eventuele vertragingen kunnen zien, al voordat wij vertrekken om u met de taxi of taxibus op te halen.

Wij verrichten uitsluitend prive-vervoer; dus u heeft de taxi altijd voor u zelf en hoeft de taxi nooit te delen met derden.